Idé och Handling

 

Intryck, tankar och erfarenhet vävs hela tiden ihop till nya spännande idéer.

Det gäller att fånga dem innan de flyktigt tonar bort.


Andrew McWhite

 
 

Det är inte lätt att beskriva det vi gör eller kan göra. Genom år av erfarenhet av att prova nya material och produkter har vi en bred kunskapsbas att utgå ifrån. Ofta handlar det bara om att para ihop kunskap från olika områden för att lösa ett problem. Det är alltför ofta kunskap stannar inom ett område när den är användbar på så många mer ställen. Genom att tänka mer brett kan man återanvända befintlig kunskap på nya områden. Många uppfinningar kommer till för att de ligger i tiden, det är bara att plocka ner dem till sig.


Nyfiken? Kontakta oss för ett möte.

Tack för att ni besöker vår hemsida!

Företaget

Tjänster

Vi är ett litet företag med blandad inriktning. Företaget kom till för att prova nya idéer och affärsområden. Målet är att genom skapar–glädje och visioner skapa nya affärs–möjligheter. Vi hjälper er att öppna era ögon!

Under årens lopp har det varit de mest skiftande uppdrag. Vi brukar säga att vet man inte var man skall börja så fråga oss. Antingen löser vi problemet eller hjälper er in på rätt väg.

Kontakta ossKontakta_oss.html
Läs merProdukter_och_tjanster.html

Produkter   

Kärlek till teknik och kunskap föder produktidéer.  En aktuell produkt är Morgonklockan. En klocka med enbart minutvisrae som hjälper barn med morgonrutinen.

Läs merProdukter_och_tjanster.html